2014
 
VICTRIXMEDIA presenta_
NITSDIGITALS
CICLE D'ARTS ELECTRÒNIQUES DE VIC

7 i 22 DE NOVEMBRE


www.nitsdigitals.com
Edicions anteriors

 

 

CASINO DE VIC
Jacint Verdaguer, 5. VIC


Dv 14 NOV

Beka Iglesias +
Nuria Sotelo

MAGIA AUGMENTADA . Biointerfícies a través del tacte

 

Presentació per Beka Iglesias del projecte Màgia Augmentada i les interrelacions entre el seus elements conceptuals, estètics i tecnològics.

 
 


Beka Iglesias i Núria Sotelo
ens presenten
Màgia Augmentada, una performance interactiva transfeminista que utilitza tecnologies hàptiques (basades en el tacte) en interacció amb eines lliures com PureData o Openframeworks.

Nuria Sotelo (Ourense 1978). Intèrpret de dansa i teatre, cercadora de llenguatges escènics i impulsora de la companyia de dansa-teatre Licenciada Sotelo.
Lligada a la dansa des de la seva infantesa a través del ballet clàssic, continua amb la seva formació en dansa contemporània i teatre a partir de l'any 1999, dins de les Aules de dansa i Teatre de les universitats de Santiago de Compostela i Ourense i ara continua treballant en la seva formació escènica multidisciplinar de manera autodidacta.

Com a intèrpret participa en creacions de companyies de dansa i de teatre: Centro Coreográfico Galego, Femme Fatale, Experimentadanza, Teatro Resoante, Elefante Elegante, Matarile Teatro.Combina l'activitat escènica amb la docència en els camps del cos, la dansa i la creació escènica.

Beka Iglesias (Galicia, 1982) . De formació multidisciplinar, el centre del seu treball gira al voltant de les biointerfícies, el posthumà, la dissolució del gènere i la telepresència com a dispositiu connectiu-màgic, utilizant sempre tecnologies lliures, particularment programació creativa i electrònica amb arduino.

Les seves performances interactives i sistemes de digital media, així com la seva tasca formativa i de coordinació d'events d'art, ciència i tecnologia s'han desenvolupat en diferents centres de producció artística , museus, centres tecnològics i culturals, universitats i festivals com Medialab-Prado a Madrid, Hangar a Barcelona, Laboral Centro de Arte y Creación Industrial de Gijón, Universitat Autònoma de Barcelona, Art Exhibition a World Haptic Conference de Corea del Sud, Abbattoirs de Casablanca, Tabakalera Centre de Cultura Contemporània a Donosti, ZAWP a Bilbo, Centre d'Art i Arquitectura a Guimarães durant la Capitalitat Europea de la Cultura, Fablab EDP a Lisboa i xarxa Fab Academy del MIT (Massachusetts Institute of Technology) entre altres.

http://geekshabeka.hotglue.me

 

Dv 07 NOV

ESTRENA

Toni Casassas
REMEMBRANÇA . Documental Experimental

[ + info _________________________________

Dv 21 NOV

Paula Pin
PHOTOSYNTETICA . Biohacking

[ + info _________________________________

Núria Martínez Vernis + Marcel·lí Antúnez + Guillamino
MEMBRANA . Concert performance

[ + info _________________________________

   
INSTITUT DEL TEATRE
Sant Miquel dels Sants, 20. VIC


Ds 22 NOV

ESTRENA

((-_-)) Alba G.Corral +
Xavi M.dAAX

STRÎNGS . Concert, Live audiovisual immersiu

[ + info _________________________________
   
ACVIC
Sant Francesc, 1. VIC


Del 7-22 NOV

ESTRENA

Josep M. Jordana
EL BOSC DE LA MEMÒRIA . Videoinsta·lació

[ + info _________________________________
7 NOV INAUGURACIÓ
   

UN CICLE COSIT AMB EL FIL CONDUCTOR DE L'EXPRESSIÓ DIGITALITZADA, PREOCUPAT PER MOSTRAR LES INTERFÍCIES DELS CREADORS DEL MOMENT. INTERACTIVITAT ARTÍSTICA, MANIPULACIÓ SONORA, ANÀLISI PERIODÍSTICA, CINEMA DIGITAL, FUNGIBILITAT POÈTICA, DISSENY LITERARI. AMB L'EXIGÈNCIA IMPERATIVA DE TROBAR CAMINS D'EXPRESSIÓ QUE DESGASTIN QUALSEVOL ESTABILITAT.

 

Organitza: VICTRIXMEDIA

Direcció: Núria Antentas | Producció: VICTRIXMEDIA, | Ajundant de producció: Pau Cristòful | Imatge gràfica: Xavi Casadesús
Gravació vídeo documental:
Josep M.Jordana | Creació website: Núria Antentas


Organitza:Amb el suport:


Col·labora:


Núria Antentas Massaguer. nits digitals _ nitsdigitals . Cicle d'arts electròniques de Vic . VICTRIXMEDIA . Produccions multimèdia .

 

 

 

 

NITS DIGITALS 2014