2013
 


VICTRIXMEDIA presenta_
NITSDIGITALS
CICLE D'ARTS ELECTRÒNIQUES DE VIC

7 i 8 DE NOVEMBRE


www.nitsdigitals.com
NITS DIGITALS
Edicions anteriors

 

JAZZ CAVA
Rambla de Moncada, 5.Vic
 
 
22h. ENTRADA GRATUÏTA
 
8  NOVEMBRE
Toni Casassas
VÍDEORELAT "EL CAMÍ DELS ALTRES"
Aurora Crew &
Visual Brothers

CONCERT "EL CAMÍ DELS ALTRES, VISUALS"El camí dels altres agrupa una sèrie d'apunts audiovisuals realitzats en els últims anys. Els acompanya el documental On són les claus?, gravat durant un taller de cinema dut a terme al Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (CMPPO). La tria del material correspon a una intenció molt concreta: agrupar en un mateix espai i temps alguns fragments audiovisuals que aposten per una mirada envers els altres que vagi més enllà de la singularitat que cadascun és. Una mirada que els fa més pròxims i així, doncs, més colpidors. Aquest encontre esdevé colpidor perquè conté el misteri de l'altre, és a dir, succeeix en la part més fosca i invisible de les imatges.

El món d’imatges que ens aporta Toni Casassas participa de la densitat de la pintura i de la lleugeresa del cinema. És probable que sigui aquesta confuència el que el fa tan personal, tan real i, sobretot, tan intensament expressiu. D’una banda, conté de la pintura la solidesa i la contundència de la peça: un mural o un quadre no són únicament un conjunt de figures i de colors que es manifesten sinó que tendeixen a contenir, en la carn i en el fons, molts altres murals i quadres, els més necessaris. La pintura es refusa a romandre fragment i aspira a esdevenir obra. D’altra banda, Toni Casassas es troba abocat al nou contacte instantani i tecnològic amb la realitat que la presa d’imatges ha fet possible: llesques més o menys previsibles de la profunditat, moviments, successions, fragments. Entre mobilitat i immobilitat es juga la nostra penetració en la realitat. De fet, són els dos pols inseparables de tot instant. Per això la dinàmica entre fragment i obra és tan important en el món de Cassasas(...) Lluís Solà

 
Gil Granero: música

Marcel·lí Gutiérrez & Toni Ferron: visuals

A partir de videocreacions de l'artista Toni Casasas crearem un espectacle visual i sonor en el qual imatge i so aniran esdevenint actors inseparables en aquest "camí dels altres"on l'obra de l'artista es veurà reinterpretada i reconfigurada, esdevenint així en una peça nova.

És el nostre homenatge particular a l'artista vigatà, Toni Casasas.

Aurora Crew, són un bon exemple de la generació de joves productors que han crescut davant la pantalla de l'ordinador portàtil i via myspace, itunes, spotify, etc... i han desenvolupat la seva formació i creativitat...
Nois que han tingut la base d'operacions dins una petita habitació plena de catxarros electrònics però que éren també la seva finestra al món; ho van convertir en el mitjà i el missatge per les seves creacions.

Visual Brothers ha fet de l'apropiació i el remix visual el seu principal camí creatiu. Youtube i google imatges són la via on es creua la realitat més mediàtica i propera amb el seu treball.

7  NOVEMBRE
Marcel·lí Antúnez
FILM "EL PEIX SEBASTIANO"
[ + info _________________________________
 Joe Geiger
MÚSICA ELECTRÒNICA AMB INSTRUMENTS DIY

[ + info _________________________________
  

 


FESTIVAL SENSE FINANÇAMENT.
Amb la col·laboració de tots els artistes i de Xavi Casadesús -disseny gràfic- i Josep M. Jordana -càmera-.

Organitza: VICTRIXMEDIA

Direcció: Núria Antentas | Producció: VICTRIXMEDIA, | Ajundant de producció: Pau Cristòful | Imatge gràfica: Xavi Casadesús
Gravació vídeo documental:
Josep M.Jordana | Creació website: Núria Antentas


Organitza:


Col·labora:


Núria Antentas Massaguer. nits digitals _ nitsdigitals . Cicle d'arts electròniques de Vic . VICTRIXMEDIA . Produccions multimèdia .