2013
 


VICTRIXMEDIA presenta_
NITSDIGITALS
CICLE D'ARTS ELECTRÒNIQUES DE VIC

7 i 8 DE NOVEMBRE


www.nitsdigitals.com
NITS DIGITALS
Edicions anteriors

 

JAZZ CAVA
Rambla de Moncada, 5.Vic
 
 
22h. ENTRADA GRATUÏTA
 
7  NOVEMBRE
Marcel·lí Antúnez
FILM "EL PEIX SEBASTIANO"
Joe Geiger
MÚSICA ELECTRÒNICA AMB INSTRUMENTS DIY'El peix Sebastiano' és una estranya faula teixida de multitud de microrelats que s’encadenen de manera prodigiosa, és un film construït a partir de múltiples estratègies visuals que van des de l’animació stop-motion, els dibuixos animats, el trucatge Chomonià, l’escena Mélièsiana, i el film documental. Aquest vídeo és fill del projecte ‘Membranes’, en el que vaig desenvolupar un seguit d’estratègies visuals, totes lligades a les formes del dibuix i les seves aplicacions cinètiques.

SINOPSI: Gràcies a la revelació meravellosa d'en Patat,la Didi descobreix que amb el dibuix i la fantasia pot construir un món ben diferent del que li tenien preparat i es rebel·la en contra d'un entorn opressor per tenir una vida plena i genuïna. A partir d'aquest moment,la Didi explora la sensualitat de la natura i els misteris que hi habiten per trobar la pròpia identitat, que se li fa esmunyedissa. Una atracció tel·lúrica la condueix fins al peix Sebastiano i durant el seu encontre es planteja l'enigma de la vida i els seus significats, que Didi i Sebastiano resoldran junts en un instant però també, més endavant, cadascun a la seva manera. El peix Sebastiano és la confrontació d'un món interior, construït perla Didi amb la fantasia i el dibuix, amb el seu anvers exterior, que s'escapa del seu control i comprensió.

Director: Marcel·lí Antúnez Roca
Web: Peix Sebastiano

 
Ferran Martinez Pera: veu, sampler i teclats sintetitzador.

Jordi Casellas Pujol: caixes de ritme,  sintetitzador analogics i efectes.

Joe Geiger, un grup de música electrònica; intentem fer del directe el nostre fort. Intentem tocar el major número de coses en directe, i sobretot  passar-ho bé. Algunes de les màquines que toquem són reciclades per nosaltres ja que també ens agrada investigar aperells sonors i experimentar amb el so. 

Fins fa poc temps la formació del grup era de 3 personas però ara ens som 2 i actualment el grup ha aprofundit en la música electrònica mantenint influències del rock. 
Ens agradaria fer ballar una mica a la gent d'una manera personal i divertida.

8  NOVEMBRE
Toni Casassas
VÍDEORELAT "EL CAMÍ DELS ALTRES"

[ + info _________________________________
 Aurora Crew &
Visual Brothers

CONCERT "EL CAMÍ DELS ALTRES, VISUALS"

[ + info _________________________________
  

 


FESTIVAL SENSE FINANÇAMENT.
Amb la col·laboració de tots els artistes i de Xavi Casadesús -disseny gràfic- i Josep M. Jordana -càmera-.

Organitza: VICTRIXMEDIA

Direcció: Núria Antentas | Producció: VICTRIXMEDIA, | Ajundant de producció: Pau Cristòful | Imatge gràfica: Xavi Casadesús
Gravació vídeo documental:
Josep M.Jordana | Creació website: Núria Antentas


Organitza:


Col·labora:


Núria Antentas Massaguer. nits digitals _ nitsdigitals . Cicle d'arts electròniques de Vic . VICTRIXMEDIA . Produccions multimèdia .